Enquête Artsenkrant: hoe uw werkomstandigheden verbeteren?

Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/7/8/1/vaso-amsf.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_socialhelper.php on line 237

Vindt u dat de overheid en de ziekenhuizen structurele maatregelen moeten treffen om u en uw partner beter te ondersteunen tijdens de zwangerschap en de kinderjaren van uw kroost? Krijgt u te maken met ongewenst gedrag vanwege patiënten of collega’s? Voelt u zich voldoende gewapend om te reageren tegen pestgedrag? Vindt u dat vrouwelijke artsen dezelfde carrièremogelijkheden hebben dan mannen?

Artsenkrant nodigt u uit om deel te nemen aan deze grote enquête over uw werkomstandigheden. De resultaten, die worden gepubliceerd ter gelegenheid van de Internationale vrouwendag, zullen zonder twijfel een breed debat op gang brengen.

www.artsenkrant.com/enquete

Delen:
Facebook0
Google+
https://vaso-amsf.be/nl/2017/02/02/enquete-artsenkrant-hoe-uw-werkomstandigheden-verbeteren/
Twitter34
LinkedIn